Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una passatgera de 81 anys mor per la frenada brusca d’un bus
  • CA

Una dona de 81 anys que anava amb un autobús de TMB aquest migdia ha mort a causa de les ferides que ha patit dins del vehicle de transport públic a causa d’una frenada brusca.

Segons fonts municipals, el conductor del bus, el V21, que circulava per l’Eixample, ha hagut de frenar de cop per evitar l’atropellament d’un vianant a l’alçada del número 181 del carrer Marina.

Els fets s’han produït quan faltaven cinc minuts per a les dues del migdia, i diversos passatgers han caigut a causa de la frenada. L’anciana de 81 anys ha estat traslladada a l’hospital, on ha mort a causa del cop. Vuit passatgers més han resultat ferits lleus, segons ha comunicat l’Ajuntament.

Dotacions del SEM i de la Guàrdia Urbana han intervingut en l’accident per auxiliar les víctimes, i el cos municipal investigarà l’accident per fer l’atestat, tot i que la hipòtesi sobre el cas sembla clara.

Segons l’Ajuntament, aquesta és la víctima d’accident número 22 aquest any a Barcelona, la primera d’una persona que anava amb transport públic. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa