L’agressió de dos carteristes a una jove al metro de Barcelona per haver-los assenyalat

La noia va veure una parella que intentava robar a una persona gran i va advertir-li que tanqués la bossa de mà

Una parella de carteristes van agredir el dijous passat una jove que va intentar retenir-los perquè la policia els detingués. La noia viatjava amb un familiar a la Línia 2 del Metro quan va veure una parella de carteristes que intentava ficar la mà dins d’una bossa oberta d’una persona gran, segons ha relatat la víctima en un vídeo que mostra l’agressió i al que ha tingut accés el TOT Barcelona.

[r:1]

La noia hauria aconsellat a la senyora que tanqués la bossa perquè “últimament hi ha molt carterista al metro”. La grabació mostra com els carteristes van començar a increpar-la a l’andana i a l’intercambiador, per haver intentat frustrar el furt. La jove i el familiar amb el que viatjava no els van fer cas i van continuar el seu camí cap a la L4. Mentre caminaven per l’estació, els carteristes van atacar-los per darrere amb puntades de peu i cops de puny.

La seguretat del metro va intervenir en aquell moment per intentar alliberar la jove dels cops que estava rebent i ella va demanar al familiar que comencés a gravar. Els agressors la peguen violentament i li estiren fort els cabells intentant deslliurar-se d’ella, que els té agafats per tal que no marxin i puguin intervenir els Mossos. Els carteristes van ser denunciats i un d’ells va acabar a comissaria, però la organització Patrulla BCN lamenta irònicament que l’altre agressor després dels fets pogués marxar lliurement a “prendre unes canyes”.

Més informació

Nou comentari