Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Padrós, “preocupat” per la rapidesa de la desescalada

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha reconegut que està “preocupat” per la rapidesa de la desescalada que ha programat el govern de la Generalitat i considera arriscat reduir les restriccions abans de Setmana Santa. “S’alliberen restriccions amb una corba de contagis alta però aplanada i un nivell  d’ingressos que no acaben de baixar”, ha dit en una piulada.

Padrós ha assegurat que últimament ha observat un “relaxament en els comportaments individuals”, una circumstància que, unida a la relaxació de les mesures i a l’aturada de la vacunació “dels més grans i els de risc” podria convertir-se en un còctel massa perillós a les “portes de Setmana Santa”, quan el govern ha previst una gran mobilitat per tot Catalunya, encara que teòricament només et pots desplaçar amb el teu grup bombolla.

Argimon, en alerta

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha avisat que malgrat que s’estiguin aixecant restriccions a Catalunya cal anar encara “amb compte” perquè altres països europeus, com França o Itàlia, estan tenint molts problemes per baixar la incidència del virus i tenen confinaments plantejats. “Quan veus que als veïns els costa molt baixar les taxes d’incidència nosaltres hem de posar tot de la nostra part”, ha dit Argimon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa