Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una operació policial nocturna a la Rambla i el Port Vell acaba amb 12 detinguts
  • CA

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional van realitzar una operació policial conjunta la nit passada a la Rambla i la fira de Nadal del Port Vell contra carteristes i venedors de droga que es va saldar amb 12 detinguts, segons ha informat aquest divendres la policia catalana. El dispositiu Ubiq, que fa mesos que està en marxa per reduir la delinqüència a Ciutat Vella, es va desplegar cap a les 20.00 i es va allargar fins a la mitjanit.

Dels 12 detinguts, dos estan acusats d’un delicte de tràfic de drogues i un altre tenia un requeriment judicial de detenció. Els nou restants van quedar detinguts per la Policia Nacional en aplicació de la Llei d’Estrangeria. Els Mossos d’Esquadra han assegurat que aquestes nou persones tenen antecedents policials per delictes de tràfic de drogues i que la majoria es dediquen a captar turistes per acompanyar-los a punts de distribució ubicats al Raval.

Tot i això, la policia catalana ha assegurat que l’objectiu del dispositiu era “actuar per sorpresa” a tota la part sud de la Rambla per “identificar i localitzar multireincidents que es dediquen a furtar o cometre robatoris violents”. És una zona que, segons els Mossos, també és freqüentada per “venedors ambulants de begudes que aprofiten la seva activitat per oferir també substàncies estupefaents”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa