Ocupen una botiga del Barça per protestar contra un patrocinador de l’equip

L'acció apunta Beko, que forma part d'un grup que proporciona vehicles militars a Turquia, segons els manifestants

Els turistes que visitaven la botiga del Barça al passeig de Gràcia s’han vist sorpresos per una protesta contra Beko, un dels patrocinadors de l’equip. Un grup de manifestants ha desplegat dues pancartes i han ocupat el local per denunciar que la companyia turca forma part del grup Koç Holding, que, segons els membres de la protesta, ven vehicles militars a Turquia per “reprimir el poble kurd”.

La manifestació ha estat motivada pel suport al Kurdistan, que segons els organitzadors pateix la repressió de l’estat de Turquia. El sindicat CGT, un dels que ha cridat a participar a l’acció, ha exigit que el Barça rescindeixi el contracte amb Beko. La plataforma de solidaritat amb el poble kurd Azadî ha estat una altra de les entitats organitzadores, i ha exigit la fi de la relació amb l’empresa turca. “No volem sang a la samarreta del Barça”, han criticat.

L’acte ha comptat amb la presència de l’exregidora de la CUP Eulàlia Reguant. La membre dels anticapitalistes ha avisat que seguiran recordant a la directiva del Barça que són “còmplices” de la repressió del govern turc contra el poble kurd. 

Comentaris

    el mussol emprenyat 15/09/2019 8:11 am
    aquesta gent són uns beneits però poden arribar a ser molt perillosos si toquesin poder. Són de la classe de persones que pensen que qui no pensa com ells es converteix en un enemic
    AWEONAO 15/09/2019 12:24 pm
    COHERENCIA Y DIGNIDAD

Nou comentari