Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els treballadors de Ryanair convoquen una nova vaga
  • CA

Els treballadors que donen assistència a terra a Ryanair començaran una vaga el pròxim 28 d’octubre. Es veuran afectats els aeroports de Barcelona, Girona, Reus, Madrid i Palma de Mallorca, entre altres. La vaga, convocada pel sindicat USO, tindrà aturades de 24 hores entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre i altres de parcials els divendres, dissabtes i diumenges del novembre. Les franges horàries afectades són entre les 4.00 i les 7.00, les 12.00 a les 15.00 hores i de les 21.00 a les 23.00 hores. “El motiu d’aquesta convocatòria de vaga al servei d’handling de Ryanair no és cap altra que posar en marxa la mesa negociadora del I Conveni per a aquest col·lectiu, paralitzada des del 2020”, ha informat el sindicat en una nota de premsa.

També es preveuen aturades parcials durant el pròxim mes de desembre. Es faran les mateixes franges horàries que en el novembre i seran els dies 6, 10, 16, 17, 18, 22 i 23. Pel que fa a les aturades de 24 hores, tindran lloc els dies 8, 11, 30 i 31 de desembre. Això no és tot. Les afectacions continuaran durant el mes de gener, quan hi ha convocades aturades de 24 hores pels dies 6 i 8 de gener, quan acaben les festes de Nadal.

També es veuran afectats els aeroports de Màlaga, Alacant, València i Eivissa, entre altres

La vaga de treballadors també repercutirà en el servei que ofereix Ryanair en els aeroports de Màlaga, ​​Alacant, Sevilla, Eivissa, València, Santiago de Compostel·la, Tenerife Sud, Arrecife, Jerez, Santander, Las Palmas, Saragossa, Fuerteventura, Maó, Almeria, Valladolid, Tenerife Nord i Múrcia.

Durant aquest 2022 els treballadors de Ryanair van protagonitzar una altra vaga que es va allargar diversos mesos. Això va provocar vols cancel·lats i retards i va deixar passatgers molt insatisfets amb la companyia. Els treballadors reclamaven un nou conveni de treballadors i que l’empresa complís amb la legislació vigent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa