Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova acústica per a una part del Spotify Camp Nou
  • CA

El Barça aprofitarà el parèntesi derivat del Mundial, que es disputarà a Qatar entre el 20 de novembre i el 18 de desembre, per enderrocar la meitat de la tercera graderia del Gol Sud del Spotify Camp Nou. Les obres afectaran un total de 3.782 localitats entre les portes número 34 i 46 i 3.182 d’aquests seients són de socis que hauran de ser reubicats en zones similars de l’estadi. En l’anell exterior de la zona reformada es troba el voladís que sobresurt de la façana del Gol Sud així com el centre d’assistència sanitària.

La reforma s’emmarca en l’ambiciós projecte de remodelació del camp i l’Espai Barça. El club preveu que els treballs, que provocaran un augment de camions a la zona durant l’horari laboral, acabin a finals d’any.

El Gol Sud, un punt estratègic tecnològic

L’entitat no ha elegit iniciar les obres al Gol Sud de manera arbitrària sinó perquè es tracta d’un punt estratègic d’entrada de les telecomunicacions i dels futurs canvis en la vessant tecnològica. De fet, el proppassat setembre la tercera graderia ja va patir els primers canvis amb el desmuntatge de seients, accessoris, bigues, baranes, zones de restauració i el videomarcador electrònic.

La major part de les obres es durà a terme durant la temporada 2023-24, en què l’equip blaugrana s’haurà de traslladar a l’Estadi Olímpic de Montjuïc per jugar-hi els seus partits com a local.

Més zones verdes i carrils bici als voltants de l’estadi blaugrana

Durant l’estiu van començar els treballs de reurbanització del carrer de Menéndez y Pelayo, directament vinculats a la transformació dels voltants de l’estadi blaugrana. L’objectiu és facilitar un gran espai obert específicament dissenyat per als veïns que inclogui carrils bici i zones verdes i menys barreres. La previsió és que aquestes obres finalitzin aproximadament el febrer de 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa