L’Ajuntament de Barcelona ha posat en servei un nou punt verd de recollida de residus a l’avinguda de Vallcarca del districte de Gràcia, ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge. Amb un cost de 330.000 euros, se suma als altres dos punts del barri, a Gal·la Placídia i Tabuenca. La seva funció és facilitar la recollida “de residus que necessiten un tractament específic” i que no poden ser abocats en els contenidors dels carrers.

L’equipament ocupa un petit edifici de 67 metres quadrats i disposa d’una plaça annexa de 254 metres quadrats. Dona servei a l’àrea veïnal de Vallcarca i els Penitents i oferirà un servei addicional de compostatge. L’Ajuntament habilitarà pròximament compostadores a la placeta. Com la resta de punts verds de la ciutat, està obert de dilluns a dissabte en horari de matí i tarda.

L’Ajuntament preveu inaugurar tres punts verds més abans de 2020. Estaran ubicats als Jardins de les Tres Torres (Sarrià-Sant Gervasi), al carrer Vallespir de Sants i al carrer Perea del barri de Sant Genís dels Agudells (Horta-Guinardó). L’ús dels punts verds augmenta a Barcelona i l’any passat van registrar un 8% més d’usuaris, vorejant el milió de veïns que s’hi van acostat. Sembla que aquest any hi ha ja un increment del 5%. 

Nou comentari

Més notícies

Troben un home mort en un banc de l’avinguda Vallcarca

El cos ha estat localitzat al voltant de les 7:30 hores

VÍDEO: Un ramat de senglars corre pels carrers de Vallcarca en plena nit

Vallcarca s’afarta de les escales mecàniques que mai funcionen

La baixada de la Glòria és una artèria clau pel barri i una ruta d'accés al Park Güell que cada mes utilitzen 100.000 persones entre veïns i turistes

Un milió d’euros per a l’ascensor del metro de Vallcarca, amb doble accés i tres parades

Connectarà el vestíbul amb les avingudes de Vallcarca i de la República Argentina, situades a diferent cota