El nou punt verd de Vallcarca permetrà als veïns fer-hi compostatge

L'Ajuntament preveu tres espais més de recollida de residus abans de 2020

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en servei un nou punt verd de recollida de residus a l’avinguda de Vallcarca del districte de Gràcia, ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge. Amb un cost de 330.000 euros, se suma als altres dos punts del barri, a Gal·la Placídia i Tabuenca. La seva funció és facilitar la recollida “de residus que necessiten un tractament específic” i que no poden ser abocats en els contenidors dels carrers.

L’equipament ocupa un petit edifici de 67 metres quadrats i disposa d’una plaça annexa de 254 metres quadrats. Dona servei a l’àrea veïnal de Vallcarca i els Penitents i oferirà un servei addicional de compostatge. L’Ajuntament habilitarà pròximament compostadores a la placeta. Com la resta de punts verds de la ciutat, està obert de dilluns a dissabte en horari de matí i tarda.

L’Ajuntament preveu inaugurar tres punts verds més abans de 2020. Estaran ubicats als Jardins de les Tres Torres (Sarrià-Sant Gervasi), al carrer Vallespir de Sants i al carrer Perea del barri de Sant Genís dels Agudells (Horta-Guinardó). L’ús dels punts verds augmenta a Barcelona i l’any passat van registrar un 8% més d’usuaris, vorejant el milió de veïns que s’hi van acostat. Sembla que aquest any hi ha ja un increment del 5%. 

Més informació

Nou comentari