Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“No donem l’abast”: àudios dels Mossos durant els aldarulls contra la sentència

El segon dia de mobilitzacions després de la publicació de la sentència va acabar en aldarulls que van enfrontar policia i manifestants. Va ser la primera nit de la Rosa de Foc de Barcelona, on la capital catalana va viure la primera de diverses nits que estarien marcades per les barricades i la resposta policial dura. Uns àudios dels Mossos d’Esquadra mostren la intensitat amb què van viure els agents antiavalots aquella nit del 15 d’octubre.

Les comunicacions, publicades per betevé, inclouen els avisos dels Mossos sobre les actuacions que portaven a terme al centre de la ciutat. “Moltíssima gent” és la frase que més repetien els agents, que en algunes ocasions es mostren desbordats per la presència de manifestants. “Ja no donem l’abast”, reconeixien. 

“Cada vegada que baixem ens crivellen”, diu un altre dels àudios, en què els Mossos alerten del llançament d’objectes contra els vehicles policials. També avisen que els calen reforços per afrontar els aldarulls, alhora que reconeixen que hi ha “moltíssima gent”. “Estem rebent llançament de tota mena”, adverteixen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa