Nissan rectifica i mantindrà part de les instal·lacions a Catalunya obertes

Es tracta del magatzem de recanvis que la multinacional té al Prat de Llobregat

Nissan ha anunciat aquest dilluns que mantindrà obert el magatzem de recanvis que té al Prat de Llobregat, que finalment no formarà part dels centres que es tancaran amb la marxa de l’empresa de Catalunya. En un comunicat, la direcció de la companyia explica que la decisió s’ha pres “després d’un anàlisi i posterior proposta de l’equip directiu de Nissan Motor Ibérica liderat per Frank Torres”.

El magatzem compta amb un centenar de treballadors. A més, Nissan ha dit que l’empresa començarà el proper 30 de juny el procés de consultes amb els representants dels treballadors per negociar els seus plans de tancar la fàbrica de la Zona Franca i els centres de Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.”La voluntat de Nissan és establir un diàleg obert amb totes les parts, amb l’objectiu d’establir una mesa de negociació en la que trobar punts d’acord que permetin avançar en aquest procés”, afirma la companyia en el comunicat.

Nissan afirma també que, des de l’anunci el 28 de maig dels plans de l’empresa de marxar de Catalunya, la direcció “s’ha reunit amb el comitè d’empresa europeu cada setmana i ha atès les peticions d’informació”. Aquest dilluns s’ha informat a aquest comitè la intenció d’obrir les negociacions a partir de la setmana vinent.

Més informació

Nou comentari