Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nissan rectifica i mantindrà part de les instal·lacions a Catalunya obertes
  • CA

Nissan ha anunciat aquest dilluns que mantindrà obert el magatzem de recanvis que té al Prat de Llobregat, que finalment no formarà part dels centres que es tancaran amb la marxa de l’empresa de Catalunya. En un comunicat, la direcció de la companyia explica que la decisió s’ha pres “després d’un anàlisi i posterior proposta de l’equip directiu de Nissan Motor Ibérica liderat per Frank Torres”.

El magatzem compta amb un centenar de treballadors. A més, Nissan ha dit que l’empresa començarà el proper 30 de juny el procés de consultes amb els representants dels treballadors per negociar els seus plans de tancar la fàbrica de la Zona Franca i els centres de Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.”La voluntat de Nissan és establir un diàleg obert amb totes les parts, amb l’objectiu d’establir una mesa de negociació en la que trobar punts d’acord que permetin avançar en aquest procés”, afirma la companyia en el comunicat.

Nissan afirma també que, des de l’anunci el 28 de maig dels plans de l’empresa de marxar de Catalunya, la direcció “s’ha reunit amb el comitè d’empresa europeu cada setmana i ha atès les peticions d’informació”. Aquest dilluns s’ha informat a aquest comitè la intenció d’obrir les negociacions a partir de la setmana vinent.

Més notícies
Ada Colau a la manifestació d'aquesta tarda de Nissan / Europa Press (David Zorrakino)
Treballadors de Nissan xiulen Colau per les declaracions de Janet Sanz
Notícia: Treballadors de Nissan xiulen Colau per les declaracions de Janet Sanz
Comparteix
L'alcaldessa ha mostrat suport i comprensió amb els empleats afectats reivindicant que el seu grup polític ve de "famílies treballadores"
Famílies amb la vida entregada a Nissan
Notícia: Famílies amb la vida entregada a Nissan
Comparteix
Dues parelles que han treballat durant anys a la planta de la Zona Franca de Nissan expliquen en primera persona com és construir una vida al voltant d'una multinacional que, de sobte, pot desaparèixer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa