Tres nens de Barcelona es queden sols a casa durant hores després que els pares donin positiu

Els progenitors van anar al matí a l'Hospital Sant Pau però no es va atendre els menors fins a la nit

Tres nens de 10, 12 i 14 anys de Barcelona van estar-se hores sols a casa ahir després que els pares haguessin d’anar a l’hospital pel coronavirus, segons ha avançat El País. La Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAiA) ha confirmat a l’ACN que ahir al migdia l’Hospital de Sant Pau els va comunicar que la parella havia de quedar ingressada i que els va sol·licitar que es fessin càrrec dels tres menors que havien quedat sols al domicili familiar. També segons la DGAIA, la mare va explicar que un dels nens tenia febre, per la qual cosa des del mateix hospital es va gestionar que hi anessin el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra.

Finalment, segons DGAIA, es va decidir portar els menors a l’Hospital Sant Joan de Déu per fer-los proves, i hi van quedar ingressats a l’espera de saber si estan infectats.

A més, també explica que ara els dos hospitals valoren si finalment la mare és traslladada a un hotel-salut i s’hi porta els menors perquè puguin estar amb ella.

Més informació

Nou comentari