Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Es neguen a pagar el taxi, agredeixen el conductor i roben el vehicle
  • CA

Havien agafat un taxi per dirigir-se al barri de Sant Gervasi-La Bonanova i, van arribar a la destinació, el carrer de l’Esperança. Però els passatgers es van negar a pagar. Eren dos homes i, quan el conductor els va reclamar el pagament, li van contestar que no el farien. Va ser llavors quan el taxista va baixar del vehicle per exigir els diners. En aquell moment es va produir una baralla que va acabar amb els dos homes robant el taxi, segons relaten fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona.

Els fets van tenir lloc el 31 de gener cap a les 19.45 hores. El taxista va trucar a la policia catalana per recuperar el vehicle i per presentar una denúncia. Una patrulla dels Mossos va buscar el cotxe i el va localitzar aproximadament una hora més tard a un carrer molt proper d’on s’havia robat, el carrer Anglí (Sarrià). 

Els Mossos tenen una investigació oberta per esclarir el robatori i l’agressió. El taxista no va patir ferides de consideració i encara no hi ha cap identificació ni detenció, segons fonts policials. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa