Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uns narcotraficants intenten ocupar un pis per vendre-hi droga en ple confinament
  • CA

La droga no entén de confinaments. Fins a tal punt que ahir la Guàrdia Urbana de Barcelona va haver d’intervenir perquè uns “narcotraficants” no accedissin al número 14 del carrer Príncep de Viana, al Raval (Ciutat Vella). Així ho explica el regidor del districte, Jordi Rabassa (Barcelona en comú), a través de Twitter, on critica la propietat de l’immoble perquè s’ha negat a tapiar el pis.

Quan hi ha una actuació policial relacionada amb la venda i/o el consum de droga en un domicili, l’Ajuntament de Barcelona contacta amb el propietari perquè es faci càrrec del pis. En cas que el propietari no tapiï el domicili per evitar que s’hi torni a vendre estupefaents, el consistori demana permís per fer-ho, tot i que sovint no el reben. Aquest cas ha estat semblant, ja que, segons Rabassa, la propietat no ha volgut tapiar-lo. “Fa un mes no van voler tapiar i ahir tampoc”, lamenta el regidor. 

La propietat, en aquest cas, és el fons Sogeviso, del Banc Sabadell, segons detalla Rabassa. “És impresentable que no se’n facin responsables”, es queixa. El consistori posa l’accent en la responsabilitat dels propietaris privats per evitar que hi hagi pisos buits on les màfies puguin instal·lar-se. 

El 17 de febrer una investigació va culminar amb una operació al carrer Príncep de Viana, on es actuar a diversos immobles i es van fer cinc detencions, dues d’elles per agressió sexual. Els veïns, però, feia temps que alertaven de l’activitat delictiva que tenia lloc en aquest edifici. El TOT Barcelona va parlar amb una de les persones que hi viuen, que desmentia la venda de droga. “Aquí no es ven droga, només en consumim”, defensava. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa