Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Música alta, brossa i orina als Jardins de Manuel Torrente
  • CA

Si durant l’etapa més dura de la pandèmia molts veïns de Barcelona van poder respirar alleugerits a la nit -amb la mobilitat restringida i els locals d’oci tancats, fins i tot amb el toc de queda-, ara el malson torna per a alguns veïns. I no només per als que tenen terrasses de bars i restaurants a sota de casa, sinó també per als que tenen parcs i jardins a tocar.

Com es pot veure i sentir en el vídeo que va difondre a les xarxes socials la Cristina Sáez, el soroll i les molèsties als jardins de Manuel Torrente, a la vila de Gràcia, “cada cap de setmana el mateix martiri. A tot volum i amb un mal gust musical increïble. I ja són més de les 22h. Pietat!! Cal cada cap de setmana?”, denuncia aquesta veïna. A més, afegeix que ni tan sols el doble vidre que té instal·lat impedeix que se senti el soroll.

Altres veïns de la zona, el testimoni dels quals ha recollit Betevé, asseguren que grups de joves s’apropen a la plaça a consumir alcohol gairebé cada cap de setmana i que quan l’Ateneu Llibertari de Gràcia, situat davant dels jardins, organitza concerts i festes, s’allarguen fins a la matinada. Denuncien que aquests joves orinen i embruten el parc, a més de fer massa soroll. Tot plegat, dins d’uns jardins que, sobre el paper, haurien de tancar a la nit.

Fa unes setmanes, uns veïns denunciaven una situació d’incivisme als Jardins Cèsar Martinell, a l’Eixample -és un interior d’illa entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer de Villarroel-, on la brutícia més convencional ja ha deixat pas als excrements i fins i tot a xeringues en una zona on hi juguen els infants. Òscar Milla, que és el president de l’AMPA de l’escola Sant Josep Oriol, ho denunciava. “Cada setmana, al sortir de l’escola, el mateix escenari. Així portem anys i ningú fa res! Fins quan hem de suportar això?”, es pregunta en un fil a Twitter. En una de les imatges es pot veure una agulla de xeringa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anónim a novembre 12, 2021 | 10:26
    Anónim novembre 12, 2021 | 10:26
    Contingut en part fals, retireu-lo si os plau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa