Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Multen dos fills d’una família nombrosa per anar a comprar junts durant el confinament
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona reclama 600 euros de multa a dos fills d’una família nombrosa de 13 membres que van anar a comprar al supermercat junts durant el confinament, segons ha denunciat l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc). Segons explicat l’entitat, durant els primers dies de l’estat d’alarma el pare havia estat sotmès a una operació que el va deixar incapacitat.

Mentre es recuperava, el seu fill gran el va substituir i, acompanyat d’un germà, va agafar el cotxe per anar a un supermercat lluny de casa seva, ja que “per comprar menjar per a una família d’onze no es podia anar ni sol ni caminant”, assegura la Fanoc. Abans d’arribar la policia els va aturar i els va multar per anar dues persones a la part de davant del cotxe. Justament aquell mateix dia per la tarda la Generalitat va autoritzar els desplaçaments en cotxe de més d’una persona per vehicle, tal com reclamaven, entre altres, les famílies nombroses.

La multa, posada ara fa un any, els ha arribat tot just fa uns dies i la Fanoc reclama que es “derogui immediatament” perquè “les dues persones multades formaven part en el seu moment –i segueixen formant part– d’un mateix grup bombolla, de manera que la sanció té encara menys sentit”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa