Els Mossos enviaran a la fiscalia de delictes d’odi la pallissa racista de la Sagrera

La policia ha rebut aquest dijous la denúncia d'una de les víctimes i busca l'agressor

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra ja tenen la denúncia d’una de les víctimes –la que no està hospitalitzada– de la pallissa racista que es va produir a la Sagrera dimarts al migdia, quan dos nois de 18 anys que eren en un caixer automàtic del carrer Olesa traient diners.

El jove d’origen marroquí, que va ser el que va patir ferides més greus, encara és a l’hospital, però el seu amic, d’origen senegalès, sí que ha pogut anar a la comissaria, on ha explicat que un home els atacar, els va insultar i els va deixar ferits i estesos a terra.

La policia considera que hi ha prou elements per enviar el cas a la fiscalia especialitzada en delictes d’odi, que rebrà l’atestat del cas perquè n’investigui els possibles motius racistes, segons fonts dels Mossos. Mentrestant, els agents que porten el cas busquen el presumpte autor per detenir-lo. El noi que ha presentat la denúncia tenia algunes pistes per identificar-lo, de manera que si els investigadors les comproven i encaixen la detenció podria produir-se aviat. 

Més informació

Nou comentari