Els Mossos desarticulen dos narcopisos en una operació sense detinguts

Un dels dos immobles on es venia i consumia droga ha estat retornat a la propietat

Els Mossos d’Esquadra han fet caure avui dos pisos més on es traficava i es consumia droga. Ha estat al barri del Raval, la mateixa zona on s’han concentrat gran part dels dispositius contra el narcotràfic aquestes últimes setmanes. Segons han explicat els Mossos a Europa Press, han retornat un dels immobles a la propietat i se n’ha tapiat l’entrada. De l’altre pis, en canvi, encara no han trobat la propietat. Tot i la recuperació dels espais, no s’ha produït cap detenció durant la intervenció policial, assegura la mateixa informació.

Amb els dos immobles d’avui, des de l’inici del confinament, la policia catalanaa ha recuperat 12 pisos on es traficava amb drogues, detalla Europa Press.

Comentaris

    Raül 08/05/2020 12:28 am
    Cero detinguts, gran desarticulació i èxit.
    sergi larregola 08/05/2020 10:13 am
    El barri del raval que tant esforç es fà per totes les institucions de barcelona , no es mereix que siguin els veins que facin les denuncies als mossos constanment. El barri del raval es mereix una dotaciò de mossos permanent que investiguin aixo, La inversió que les institucions amb fet al barri no es pot deteriorar. A més barri sin droga es sinónim de 60% de conflictivitat ...que vol dir veins amb espença i orgull.

Nou comentari