Un mosso fora de servei deté un lladre que acabava d’assaltar un home

La policia catalana arresta dues persones més per un altre robatori a Ciutat Vella

Un mosso fora de servei va detenir ahir un lladre que acabava d’assaltar un home per robar-li el mòbil i 80 euros. El policia va veure com tres persones discutien al carrer Comte Borrell, es va identificar com a agent dels Mossos i les va separar. El mosso fora de servei va comprovar que les persones que discutien eren la víctima d’un robatori, el lladre i un testimoni dels fets. El policia va detenir el responsable del robatori, un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un robatori amb violència.

El lladre portava a sobre els 80 euros en metàl·lic. El mòbil sostret estava a una paperera propera. L’agent fora de servei va trucar a una patrulla perquè s’endugués detingut l’home.

Un menor i un jove detinguts

Ahir a la tarda els Mossos d’Esquadra van detenir també dos joves, un de 19 anys i l’altre menor, per un altre robatori amb violència a Ciutat Vella. Els fets van tenir lloc al barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera. La víctima va patir una estrebada, amb la qual els dos lladres li van robar la cadena d’or. Va avisar a una patrulla de la policia catalana, que va identificar i escorcollar els dos joves. Els nois tenien diverses cadenes d’or i polseres a sobre. 

Els objectes recuperats podrien ser d’altres víctimes de robatoris, i els Mossos recorden que els propietaris els poden reclamar a través de la pàgina web de la policia catalana. 

Més informació

Nou comentari