Moren dos agents jubilats de la Guàrdia Urbana per Covid-19

Un dels policies s'havia retirat per edat i l'altre patia patologies prèvies

Dos agents jubilats de la Guàrdia Urbana de Barcelona han mort per Covid-19. Es tracta d’Antonio, un agent que estava jubilat per edat, i de Carlos, un policia que patia patologies prèvies, segons expliquen fonts del cos al TOT Barcelona. Carlos, de 50 anys, va treballar a la unitat nocturna operativa número 1, a la comissaria de les Rambles, i Antonio a la UT2, a la comissaria de l’Estació del Nord. 

Fonts municipals es limiten a confirmar que els dos agents estaven jubilats. La Guàrdia Urbana ha agraït les mostres de condol d’alguns sindicats a través de Twitter. 

Carlos va morir ahir, segons fonts policials. La Guàrdia Urbana ha compartit en una piulada un vídeo en què es veu l’homenatge que van fer agents del cos a Carlos, que vivia al Prat de Llobregat. Desenes de patrulles es van aturar davant de casa seva i van fer un minut de silenci en el seu record.

Fonts coneixedores comenten que alguns dels casos de coronavirus a la policia municipal són casos confirmats que han donat positiu en la prova, i altres són agents que presenten símptomes compatibles amb la malaltia però que no s’han pogut fer el test. 

Més informació

Nou comentari