Ha mort el violador de la Verneda. Gregorio Cano Beltri, com s’anomenava, va morir el 15 d’octubre a causa d’una malaltia i va ser incinerat al tanatori de Sancho de Ávila, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, segons ha explicat la periodista Anna Punsí al programa Planta baixa de TV3. “Ens ha costat molt confirmar-ho perquè ni oficialment ni l’entorn donaven notícies”, ha afirmat la periodista. El violador de la Verneda va passar 20 anys a la presó, fins el 2018, per haver comès 17 delictes d’agressió sexual entre el anys 1997 i 1998.

Fa quatre anys va sortir en llibertat, tot i que els informes dels experts penitenciaris asseguraven que no estava rehabilitat. En aquell moment es trobava amb un “estat de salut delicat”, ha explicat la periodista en el en el seu blog. Cano Beltri tenia 50 anys quan va morir, al passat mes d’octubre. Malgrat el judici va provar que havia abusat de 17 dones, amb una arma blanca, normalment una navalla, la policia assegura que va intentar fins a en 37 ocasions més abrodar dones. Les víctimes eren sotmeses a fer-li una felació, amb les conseqüències psicològiques que els van causasr aquests fets no consentits. “Al principi només actuava els caps de setmana, però va començar a descobar-se”, ha detallat Punsí a TV3. Més enllà de la Verneda, on vivia, també va cometre aquestes violacions a altres barris de la ciutat i fins i tot va cometre aquests fets en poblacions veïnes com Montcada i Reixac.

El 2018, quan va sortir de la presó de Brians II, després de complir 20 anys de presó, malgrat ser condemnat a 177 anys de presó. A les xarxes socials va crear-se comptes on donava el seu número de telèfon a dones, per intentar mantenir-hi relacions sexuals. També consumia pornografia. A Infojobs va posar que havia treballat de mosso en un magatzem, al sector de la indústria.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: tamarindo. a gener 26, 2022 | 02:25
    tamarindo. gener 26, 2022 | 02:25
    un de menos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa