Mor un operari de les obres de remodelació de la piscina d’un club de tennis

El Barcino informa de l'accident als seus socis i trasllada el condol a la família de la víctima

Els Mossos d’Esquadra han rebut aquest matí un avís en relació amb una accident laboral a una obra de Sarrià-Sant Gervasi que ha acabat amb la mort d’un treballador. La víctima, un home de 45 anys i nacionalitat equatoriana, ha mort mentre treballava en la remodelació de la piscina del club tennis Barcino, situat a la plaça Narcisa Freixas, al barri del Putxet i el Farró.

Un missatge del club enviat als socis ha informat que l’operari ha mort a l’acte després de patir un accident amb la grua que manipulava. “Volem expressar la nostra màxima consternació davant aquest terrible i lamentable succés”, diu el comunicat del Barcino a què ha tingut accés aquest diari. També han traslladat el seu suport a la família de la víctima.

Treballadors de la zona han comentat al TOT Barcelona que l’accident ha tingut lloc al matí, entre les 9 i les 10 hores. El camió amb grua que hauria provocat l’accident estava aparcat al passatge de Lucà, on està l’obra. Investigadors dels Mossos d’Esquadra es troben al lloc dels fets per esclarir les circumstàncies de la mort.

Segons ha explicat la policia catalana, al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de la comissaria de Sarrià- Sant Gervasi, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), de la Guàrdia Urbana i dels Bombers de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Més informació

Nou comentari