Mor un noi de 15 anys que anava en patinet en un xoc contra un cotxe a la Gran Via

Els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar-li la vida

Un noi de 15 anys que anava en patinet ha mort aquest diumenge a la nit després de veure’s implicat en un accident de trànsit amb un cotxe a la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes amb la rambla Prim, al districte de Sant Martí. El sinistre va tenir lloc poc abans de les 22.30 i el noi va ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) allà mateix, però no van poder salvar-li la vida i va morir com a conseqüència de les ferides.

Segons fonts municipals, la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana està investigant l’accident i de moment no hi ha més informació sobre les causes exactes que van provocar l’accident mortal. És la setena víctima mortal en accident de trànsit a Barcelona en el que portem d’any. A causa del sinistre, també es va activar el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

Comentaris

  Josep 24/05/2021 5:06 pm
  I la Colau, què hi diu ? Res, la senyora posant més vials... per patinets i derivats
  Mercedes 24/05/2021 1:49 pm
  Es indignante ver como campan a sus anchas por encima de aceras, en contra dirección, sin casco y dos personas en en patinete, ahhh y los semáforos no existen para ellos.
  bs 24/05/2021 1:32 pm
  no sabem de qui va ser la culpa, però ja estan trigant a controlar i regular aquests artefactes i als bretols que els utilizen. D´entrada assegurança i casc obligatori a tots, només un individu a sobre de cada aparell i carrils obligatoris, que campen per on volen a tota velocitat sense respectar res ni a ningú.
  ciutadà 24/05/2021 12:36 pm
  A veure quan sereu capaços de fer anar a rotllo aquesta trepa d'inconscients bretols de ciclistes i usuaris de patinets. Hi ha unes normes de circulació,oi?. Doncs que les compleixin com les complim els conductors de veÏcles a motor. Res més que aixó.

Nou comentari