Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista de 22 anys en xocar amb un taxi a Sant Andreu
  • CA

Un motorista de 22 anys ha mort aquesta nit de divendres en un accident al districte de Sant Andreu, arran d’un xoc amb un taxi. Els fets van tenir lloc al carrer Santander, a l’alçada del polígon industrial del Bon Pastor, cap a les 22:15 hores. És la quarta víctima mortal de 2019 a la ciutat per accident de trànsit.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident, segons ha comunicat aquest dissabte l’Ajuntament de Barcelona. També s’ha activat el servei de suport psicosocial del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima.

“El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat”, assegura la nota municipal. “La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit”, conclou. L’alcaldessa Ada Colau també ha volgut expressar el seu condol amb un tuit adreçat als familiars i amics del jove i ha demanat a tothom “més responsabilitat, més atenció i reducció de la velocitat”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa