Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor de Covid-19 un històric líder veïnal de Sant Martí
  • CA

El moviment veïnal de Sant Martí ha perdut un dels seus líders històrics, Hilario Cabezas. Entitats del districte i també polítics de l’Ajuntament de Barcelona han lamentat aquest divendres la seva mort. Era president de l’associació de veïns Paraguai-Perú i també voluntari del Banc d’Aliments.

La FAVB va donar a conèixer la seva pèrdua amb una piulada aquest dijous nit, on detallava que Cabezas ha estat víctima de la Covid-19. “Les xifres que avui veureu a la tele no són anònimes, ens toquen de prop”, ha reflexionat la federació.

“Un activista que sempre es va entregar en cor i ànima a millorar el seu barri”, l’ha definit l’Observatori dels Barris del Poblenou. “Incombustible veu del veïnal”, n’ha dit Ca l’Isidret. L’alcaldessa Ada Colau l’ha titllat d'”activista incansable pel benestar dels seus veïns i veïns” i també ha donat el condol als amics i familiars.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a gener 25, 2022 | 15:30
    Jordi gener 25, 2022 | 15:30
    No conocí al padre aunque soy del barrio Gran Vía ..Perú pero conozco a Hilario hijo compañero de trabajo. Cabezón pero buena persona. Un saludo a la familia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa