Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor de coronavirus l’extreballador més popular de TMB
  • CA

TMB i el poble de Xodos, a la comarca de l’Alcalatén, al País Valencià, estan de dol per la mort de l’extreballador del metro més popular, Fernando Palanques Monferrer, per coronavirus. El drama es duplica al poble d’origen de Palanques, perquè hores abans que ell morís en un hospital de Barcelona la seva germana va ser trobada morta a casa seva, a Xodos, d’un atac de cor, segons informa El Periódico del Mediterráneo.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, ha comunicat aquest divendres que Fernando Palanques havia mort dijous a la nit en una piulada molt sentida al seu compte de Twitter, en què explicava que la víctima de l’epidèmia “encarnava l’esperit de la gran família TMB” i que sempre transmetia “la seva alegria de viure i la seva generositat”. 

Alarcón recordava també que, des que es va jubilar, Palanques havia sigut “el més fidel col·laborador de la Fundació TMB”, on feia de voluntari. Fonts de TMB han afegit que era “molt apreciat” i que participava en múltiples activitats edicatives i de difusió del patrimoni de la companyia del transport públic de Barcelona. L’empresa –que ara mateix té 22 empleats amb coronavirus i 635 aïllats – també ha fet un tuit de condol per la mort del seu empleat jubilat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa