Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mig milió d’euros en ratolins i pollets per alimentar els animals del Zoo
  • CA

El Zoo de Barcelona fa la compra de Nadal. En una licitació pública Barcelona Serveis Municipals (B:SM) –l’òrgan que gestiona el zoo barceloní–ofereix un contracte de 493.295,54 euros en aliment per als animals que viuen a les instal·lacions. Així, el parc comprarà pollets, grills i ratolins per als animals que hi viuen en captivitat. 

B:SM ofereix un contracte en què comprarà 120.000 grills, 1.000 ratolins adults vius i 32.400 congelats i 28.200 cries de ratolins vives i 25.000 congelades, així com 6.375 conills congelats, 60 cucs i escarabats. El contracte es divideix en dos lots que tenen un valor de gairebé mig milió d’euros. La vigència de l’acord de B:SM amb l’empresa guanyadora del concurs serà de dos anys no prorrogables, segons consta a l’anunci de licitació. 

Com a part dels lots també s’hi troben 21.600 carpes, 5.500 pollets vius i 6.000 escarabats. El pagament de l’import total es farà en 30 dies després de l’emissió de la factura. 

Una vegada adjudicat el contracte B:SM pagarà el 5% de l’import total en forma de fiança, que serà retornada un cop finalitzats els dos anys. El document també contempla un seguit de faltes, classificades en lleu, greu i molt greu. La comissió de tres faltes comportarà la rescissió del contracte, segons consta a la licitació.Una de les faltes molt greus, que comportaran una sanció valorada en el 3% de l’import total de l’adjudicació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa