Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més d’11.000 assistents a la primera Biennal Ciutat i Ciència de Barcelona
  • CA

La primera Biennal Ciutat i Ciència s’ha tancat aquest dilluns al vespre a Barcelona després d’arrossegar una afluència massiva a les activitats que s’han fet a la ciutat durant 5 dies.

Segons les xifres facilitades pels organitzadors, l’Institut de Cultura de Barcelona (Icub), un total d’11.385 persones han participat en les activitats que tenien recompte, sense comptar-hi les visites a les exposicions que hi havia aquests dies a la ciutat que, per la temàtica, s’han associat a l’esdeveniment, que han atret 30.129 visites coincidint amb la Biennal.

Altres xifres destacades són les 172 sessions organitzades amb 99 activitats diferents, les 136 entitats que hi han participat i els 125 ponents que hi han intervingut, dels quals 66 eren dones (53%) i 59, homes (47%).

I com a cirereta, avui, amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, més d’un centenar de dones del món de la ciència i la tecnologia han fet xerrades divulgatives simultànies en un centenar d’escoles de tot Catalunya. Ada Yonath, Premi Nobel de Química, ha inaugurat la jornada amb una xerrada a l’Espai Josep Bota, davant de més de 300 alumnes. A Barcelona, 39 escoles han participat en activitats de la Biennal.

Més notícies
La Biennal de Ciència de Barcelona portarà dones científiques a un centenar d’escoles
Notícia: La Biennal de Ciència de Barcelona portarà dones científiques a un centenar d’escoles
Comparteix
L'alcaldessa Ada Colau remarca la importància que les nenes puguin tenir dones "com a referents" també en l'àmbit científicotècnic, per despertar vocacions
La primera Biennal Ciutat i Ciència oferirà 135 activitats i reunirà 138 experts
Notícia: La primera Biennal Ciutat i Ciència oferirà 135 activitats i reunirà 138 experts
Comparteix
La divulgació científica arribarà als deu districtes durant cinc dies amb una programació paritària per despertar vocacions femenines

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa