La funerària Mémora nega haver ofert mai un taüt especial per a morts per coronavirus

La funerària rebutja tota la versió dels denunciants i assegura que es reserva el dret a empendre accions legals

Mémora ha negat aquest dissabte les acusacions sobre una presumpta estafa funerària sobre els preus dels taüts que utilitza per als difunts contagiats per coronavirus, i es reserva el dret a emprendre accions legals si no es retira l’acusació. Fa referència al cas d’una família que va denunciar que la funerària li hauria intentat vendre un fèretre més car del necessari amb l’excusa que el difunt ha mort de coronavirus. El net del traspassat, el músic Oriol Barri, va assegurar que li van dir que el taüt costaria prop de 1.600 euros perquè es podia tancar al buit. Finalment, en queixar-se, assegura que li van deixar al preu habitual de 653 euros.

En un comunicat, però, Mémora constata que el servei es va prestar “a plena satisfacció de la contractant, la qual no ha intervingut en cap moment en la denúncia”, i que la companyia té tota la documentació que acredita la transparència dels preus.

Mémora ha negat que hi hagi un taüt especial per als morts a causa del Covid-19, “com així afirma el denunciant”, per la qual cosa rebutja que se li oferís aquest producte. A més, també ha declinat haver-li ofert que l’endemà d’aquesta oferta plantegés un descompte a la contractant, ja que un document reflecteix que aquesta va demanar més opcions de taüts i se li van enviar en mitja hora, sosté.

També rebutja que la induïssin a error utilitzant la malaltia com a justificació per a triar un producte o un altre, i afegeix que les tarifes de l’empresa són de lliure consulta. Per a Mémora, els fets “s’han manipulat amb ànim de perjudicar la reputació de la companyia, atès que darrere de la campanya de comunicació del denunciant existeixen interessos comercials”, i ha assegurat que els treballadors de Mémora de Manresa han expressat la seva indignació per la publicació de la notícia i la seva aparició en xarxes socials

Més informació

Nou comentari