Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un membre de la CNT accepta un any i mig de presó per agredir tres agents de la Guàrdia Urbana
  • CA

Un membre del sindicat CNT ha acceptat avui una condemna d’un any i mig de presó per agredir tres agents de la Guàrdia Urbana al 2015. L’acusat, R. T. V., podrà evitar l’ingrés a presó amb el pagament de 3.560 euros com a indemnització, quantitat que pràcticament ja ha abonat, segons informa Europa Press. 

Els fets van ser durant un debat electoral en motiu de les eleccions municipals d’aquell any que es va celebrar el 8 de maig al casino L’Aliança del Poblenou. Un grup de manifestants de diversos col·lectius, inclòs el sindicat anarquista, va mirar d’irrompre al debat però un cordó policial els ho va impedir. En evitar l’entrada a una desena de manifestants – inclòs l’acusat -, els concentrats van donar cops amb els pals de fusta de les banderes i pancartes a la Guàrdia Urbana per tractar d’entrar. R. T. V. va ferir tres agents quan intentaven prendre-li la bandera. 

Un altre membre del mateix sindicat ha estat condemnat pel mateix tribunal de l’Audiència de Barcelona a pagar 540 euros per haver intentat boicotejar l’acte. L’acusat va accionar el botó d’emergència de l’equip que subministrava energia per retransmetre i celebrar el debat, cosa que constitueix un delicte d’alteració d’acte electoral. 

A les portes del Palau de Justícia una vintena de persones s’han concentrat amb banderes de la CNT i amb una pancarta amb el missatge: “No eludirem els atacs del poder, acompanyarem als nostres, la classe obrera combativa, fins al final”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa