Maragall acusa Cs de crear “un estat d’alarma artificial” a Barcelona

El líder d'ERC a l'Ajuntament retreu a Lorena Roldán haver dit que els barcelonins tenen "por de sortir al carrer perquè hi ha gent amb catanes"

Les declaracions de Lorena Roldán sobre la suposada “por” dels barcelonins de sortir al carrer “perquè hi ha gent amb catanes a plena llum del dia” són una “contribució decidida a crear un estat d’alarma i d’inseguretat per la via d’una consciència creada i impulsada artificialment”, segons Ernest Maragall.

El líder d’ERC a l’Ajuntament ha criticat aquest dilluns, en una entrevista al programa Tot es mou, de TV3, les declaracions d’ahir de Lorena Roldán, l’actual líder del partit d’Albert Rivera al Parlament.

[r:1]

“És evident que hi ha una qüestió de seguretat que demana respostes urgents, no només respostes espectacles, sinó de fons, de model de seguretat, la justícia de proximitat, que és la peça que ens falta. 
El no podem és permetre expressions com les que ha utilitzat la representant de Cs. El que ha fet és molt pitjor que frivolitat o electoralisme”, ha dit el republicà. 

Segons Maragall, “hi ha un cost d’imatge, d’imaginari col·lectiu del que és avui la vida a la ciutat que no ens podem permetre, però tampoc no podem acceptar esforços explícits per accentuar i agreujar questa realitat”.

“Hi ha problemes d’inseguretat reals com per afrontar-los sense necessitat de demagògies ni de xenofòbies, ni de cap mena d’exageració absurda”, ha afegit.
 

Més informació

Nou comentari