Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Mai dormireu tranquils, bastards”: uns ocupes destrossen el pis d’una caçacarteristes
  • CA

L’ocupació del pis de la famosa caçacarteristes del metro, Eliana Guerraro, ha acabat dues setmanes després que els habitants de la casa i l’empresa de desallotjaments Fuera okupas contractada per ella protagonitzessin un incident que va acabar amb la policia fent acte de presència per calmar els ànims.

Guerrero ha hagut de pagar 3.000 euros perquè les ocupes abandonessin el pis, situat al Poble-sec, que la caçacarteristes va comprar per a la seva germana acabada d’arribar de Colòmbia. Però abans de marxar han destrossat el pis i l’han omplert de pintades amenaçadores: “Tenim totes les claus d’aquesta puta ciutat. Mai dormireu tranquils… bastards”.

Insults pintats en una de les parets del pis d'Eliana Guerrero que ha estat ocupat / Cedida

Insults pintats en una de les parets del pis d’Eliana Guerrero que ha estat ocupat / Cedida

Una acusa Eliana de Guerrero de “feixista” i “racista” i proclama un “visca els carteristes”. Les imatges a les quals ha tingut accés aquest mitjà mostren l’estat ruïnós del pis, que ha quedat ple d’escombraries i trastos. “Ull per ull”, “Som el teu pitjor malson” i “Mor, Eli, mor” són alguns dels missatges que es poden veure a les parets del pis.

La història de l’ocupació d’aquest pis està plena d’ombres i versions contradictòries. L’Eliana va patir un escrache per carrers del seu barri, el Poble-sec, i es van penjar cartells amb la seva cara, el seu negoci i el seu nom. Per la seva banda, les ocupes van denunciar amenaces per part de l’empresa de desallotjaments que la caçacarteristes va contractar com a mesura desesperada per fer-les fora.

Més notícies
Conflicte entre una caçacarteristes i les okupes del seu pis del Poble-sec
Notícia: Conflicte entre una caçacarteristes i les okupes del seu pis del Poble-sec
Comparteix
Eliana Guerrero va comprar un pis ocupat a preu reduït i avui hi ha enviat un grup de desallotjaments extrajudicials a implantar un control d'accés a l'immoble

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa