Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un lladre rellisca amb la moto quan circulava pel carril del tramvia en plena persecució policial
  • CA

El barri del Besòs i el Maresme ha viscut una escena de pel·lícula aquest migdia. Un lladre ha acabat detingut després d’intentar escapar d’un robatori saltant-se totes les normes de trànsit possibles. El moment clau de la fugida ha estat quan ha relliscat amb la moto mentre circulava per les vies del Trambesòs. L’home venia d’arrencar un telèfon mòbil de les mans de la seva propietària, que caminava pel carrer Cristòbal de Moura. Finalment, ha quedat arrestat per fins a sis motius diferents, detallen fonts dels Mossos d’Esquadra.

Tot ha començat aquest dimarts sobre les 12h, moment en què uns agents de paisà han vist com un individu conduïa una moto a gran velocitat per la vorera. Era a la zona pròxima al carrer d’Alfons el Magnànim. En detectar aquesta conducta, els policies s’han fixat en la moto i han pogut apreciar com passava a la vora d’una dona que passejava. En aquell moment, aprogitant l’embranzida del seu pas amb moto, li ha robat el mòbil i ha començat la fugida.

L’escapada amb el vehicle motoritzat li hagués garantit l’èxit en el robatori si no fos perquè just darrere d’ell hi havia una patrulla, amb un cotxe no logotipat, que ha iniciat immediatament una persecució. En adonar-se’n, el motorista ha començat a saltar-se semàfors, conduir en contradirecció i, fins i tot, incorporar-se al carril del tramvia per la Diagonal. Aquest últim moviment ha estat el que li ha girat el dia. El risc de transitar per aquesta via s’ha evidenciat quan l’home ha caigut de la moto tot sol, expressen fonts de la policia catalana.

L’accident, però, no ha posat punt i final a la seva fugida. Encara ho acabaria de posar difícil. S’ha aixecat i ha començat una escapada a peu. Els dos agents que el seguien s’han hagut de repartir les responsabilitats. Un s’ha quedat a lloc, notificant la presència de la moto estesa a terra, en un espai que obsticulitzaria el pas del tramvia. L’altre ha perseguit el fugitiu.

Finalment ha estat enxampat i s’ha recuperat el mòbil sostret, que estava valorat en tan sols 180 euros. La pitjor part per al lladre, però, arribaria quan els mossos han començat a demanar-li les dades al lladre, mentre constataven també la propietat de la moto. El noi, de nacionalitat espanyola i amb 18 anys, conduïa una moto robada i no tenia ni carnet. Així, a més de per aquests dos motius, el jove ha acabat arrestat també per robatori amb violència, conducció temerària, lesions lleus a la víctima del robatori i desobediència a l’autoritat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a setembre 07, 2021 | 22:48
    Pep setembre 07, 2021 | 22:48
    Els nous catalans...
  2. Icona del comentari de: ciutadà a setembre 08, 2021 | 05:14
    ciutadà setembre 08, 2021 | 05:14
    Aquest pinta no sabia que una de les coses més lliscants que hi ha son els carrils molls. Ara ja ho sap.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa