Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Li surten dues rates per la tassa del vàter en quinze dies

Un veí de la Barceloneta ha denunciat que dues rates han sortit de la tassa del vàter de casa seva i que ningú de l’Ajuntament respon a les seves queixes per descobrir si hi ha “desperfectes al clavegueram” que hagin permès l’entrada de l’animal. Segons ha explicat en un fil a Twitter, fa quinze dies una rata norme va sortir del seu WC i fa poc li ha tornat a passar el mateix.

Des del primer incident, ha intentat que l’Ajuntament vagi a casa seva per desinfectar el lavabo i “comprovar possibles desperfectes al clavegueram que van fer que pogués entrar”. En declaracions a betevé, els veí ha assegurat que fa dues setmanes que no utilitzen el lavabo de casa per por a que torni a aparèixer una rata.

Mentre no rep resposta de l’Ajuntament, ha optat per posar una garrafa de vuit litres a sobre la tassa del vàter perquè li han dit que les rates la poden aixecar. “Ara qui s’hi asseu tranquil?”, diu. La segona vegada, la rata fins i tot va rosegar una de les canonades. Després de diverses converses telefòniques, va aconseguir que Salut Pública es comprometés a enviar algú per desinfectar el lavabo, però encara no té notícies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa