Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Li surten dues rates per la tassa del vàter en quinze dies
  • CA

Un veí de la Barceloneta ha denunciat que dues rates han sortit de la tassa del vàter de casa seva i que ningú de l’Ajuntament respon a les seves queixes per descobrir si hi ha “desperfectes al clavegueram” que hagin permès l’entrada de l’animal. Segons ha explicat en un fil a Twitter, fa quinze dies una rata norme va sortir del seu WC i fa poc li ha tornat a passar el mateix.

Des del primer incident, ha intentat que l’Ajuntament vagi a casa seva per desinfectar el lavabo i “comprovar possibles desperfectes al clavegueram que van fer que pogués entrar”. En declaracions a betevé, els veí ha assegurat que fa dues setmanes que no utilitzen el lavabo de casa per por a que torni a aparèixer una rata.

Mentre no rep resposta de l’Ajuntament, ha optat per posar una garrafa de vuit litres a sobre la tassa del vàter perquè li han dit que les rates la poden aixecar. “Ara qui s’hi asseu tranquil?”, diu. La segona vegada, la rata fins i tot va rosegar una de les canonades. Després de diverses converses telefòniques, va aconseguir que Salut Pública es comprometés a enviar algú per desinfectar el lavabo, però encara no té notícies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa