Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Li roben les claus de casa de dins del cotxe i s’emporten tots els objectes de valor del pis
  • CA

Els Mossos van detenir dijous passat una parella per robar dins d’un vehicle les claus d’un pis i posteriorment robar a l’interior d’aquest habitatge. Els detinguts tenen 46 i 60 anys. Els fets van tenir lloc el 5 de febrer al districte de Sarrià-Sant Gervasi, quan la víctima va aparcar el vehicle per acompanyar el fill a l’escola. Quan va tornar al cotxe va comprovar que estava obert i li havien sostret el mòbil, les claus de casa i documentació personal. Els lladres van utilitzar un inhibidor de freqüència per impedir que el vehicle quedés tancat, de manera que van obrir la porta sense aixecar sospites.

Quan la víctima va tornar al domicili va comprovar que li havien sostret diversos rellotges de luxe, joies i diners en efectiu. Els Mossos van iniciar una investigació per localitzar els autors dels fets i van comprovar que diversos testimonis van afirmar que van veure una dona que simulava ser una persona d’edat avançada, portava un bastó i anava acompanyada d‘un home. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de la finca, es va aconseguir identificar els autors, que ja havien estat identificats anteriorment utilitzant el mateix modus operandi.

Finalment, el 13 de maig es van detenir els dos autors i es van realitzar dues entrades i escorcolls als seus domicilis, on es va intervenir la roba amb la qual es caracteritzaven per no aixecar sospites i diversos jocs de claus de domicili. Els investigadors treballen amb la hipòtesi que els detinguts actuaven sempre utilitzant inhibidors de freqüència per robar als vehicles i, en cas, d’aconseguir les claus de casa de la víctima, acabaven cometent un robatori al seu pis. Després de passar a disposició judicial, van ingressar a presó. No es descarta que els detinguts estiguin implicats amb més fets delictius.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jubilat a maig 19, 2021 | 09:10
    Jubilat maig 19, 2021 | 09:10
    No us fieu mai dels dispositius electrònics; son vulnerables al màxim. Us ho diu qui s'ha guanyat la vida amb l'electrònica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa