Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Li excitava la meva por”: una noia denuncia que un home la va perseguir mentre es masturbava

“Li excitava la meva por”. És la frase que defineix el que podria ser un nou episodi d’assetjament sexual a una noia en l’àmbit nocturn. Ho ha denunciat la Irene, estudiant de Periodisme, que explica com la nit de dijous a divendres un home la va perseguir pel carrer mentre es masturbava. La víctima ha relatat els fets en un fil de Twitter, que van tenir lloc cap a la mitjanit al districte de Sant Martí. La noia ha demanat ajuda per localitzar l’agressor, que està tenyit de ros i vestia amb xandall. 

La noia tornava de sopar amb una amiga la nit de dijous amb el Bicing. Com no hi havia lloc per aparcar la bici on normalment la deixa, recorda, va haver de portar-la a una lloc “bastant lluny” de casa seva. Va ser en aquest trajecte quan va patir l’assetjament. La víctima de l’assetjament narra com, de sobte, un home de “mitjana edat” i que anava en patinet se li va llençar a sobre. Segons diu, la va agafar per la cintura, la va apropar a ell i li va dir: “Em fas una palla per 50 euros, bonica?”. 

[r:1]

La reacció de la noia va ser córrer, cosa que va fer durant dos carrers. Quan pensava que havia despistat l’agressor, afegeix, va tornar a aparéixer d’entre uns contenidors. I va ser llavors quan ho va veure: l’home s’estava masturbant. “Em va dir: “no et faré res guapa”. Li excitava la meva por”, explica. 

La persecució va seguir per uns altres carrers. Detalla que no volia anar a casa sense despistar l’agressor perquè no sabés on viu. Cada cop que pensava que havia despistat l’agressor, el tornava a veure apareixent a les “cantonades” i espantant-la. “Estava jugant al gat i ratolí amb mi”, diu a través de Twitter. 

Finalment, la noia va arribar al parc que es troba davant de casa seva, amb l’home seguint-la de ben a prop i “amb els pantalons abaixats”. Va ser al parc on la Irene va trucar al seu pare, que va anar a buscar-la. 

Encara no ha posat denúncia

La víctima ha precisat al TOT Barcelona que encara no ha interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra perquè no va ser agredida, sinó només assetjada. “Com no hi va haver agressió, pensava que no m’haurien agafat la denúncia”, justifica, tot i que assegura que finalment posarà una denúncia. De tota manera, la policia catalana recomana denunciar aquest tipus de situacions perquè els agents puguin investigar. 

Més notícies

Denuncien una agressió sexual a la festa major d’Horta

Notícia: Denuncien una agressió sexual a la festa major d’Horta
Comparteix
La víctima ha denunciat un conegut seu per haver-la agredit de matinada
Notícia: Denuncien una agressió sexual a la festa major d’Horta - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ganxó a setembre 14, 2019 | 19:29
    ganxó setembre 14, 2019 | 19:29
    Crec era denunciable, més que publicar-ho al Mont

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa