Comiat feliç enregistrat en vídeo. Així ha estat l’alta del Saghir, un dels últims pacients ingressats després d’haver patit la Covid-19. Ha estat a l’Hospital del Mar, on algunes professionals que l’han tractat les últimes setmanes s’han apropat a l’habitació del pacient per dir-li adéu i desitjar-li una bona recuperació. La resposta del Saghir ha seguit el mateix to entranyable i l’home ha volgut agrair la tasca de l’equip mèdic. “Per la meva part, gràcies per tot”, se’l sent comentar.

El vídeo l’ha difòs el departament de Salut aquest diumenge a Twitter. I no és la primera vegada que l’Hospital del Mar obre la seva manera d’interactuar amb els pacients de coronavirus. Darrerament, una altra acció del mateix centre mèdic va tenir una gran acollida entre mitjans i usuaris. Va ser quan es va mostrar com situaven un home davant del mar, en un llit mèdic, perquè veiés la platja i notés la brisa marina després de gairebé dos mesos ingressat a l’UCI per coronavirus.

Comentaris

    Anònim Juny 30, 2020 | 14:54
    Hay vemos lo agradecidos que están los pacientes del servicio recibido por los grandes y responsables de nuestra ,salud muchísimas gracias por nuestro trabajo!!

Nou comentari