Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Lenin i Stalin okupen marquesines de bus per denunciar comuns i independentistes

Algunes marquesines de les parades d’autobús de la ciutat han aparegut amb uns anuncis poc habituals. No es tracta de cap campanya publicitària nadalenca ni del mòbil que els més tecnoaddictes esperen…. Són els líders comunistes Lenin i Stalin, que han okupat aquests espais publicitaris de pagament. Sense pagar, és clar.

En concret, han aparegut les seves imatges en marquesines publicitàries de cinc parades de bus, que el Partido Marxista-Leninista Reconstrucción Comunista ha reivindicat. En un comunicat, asseguren que Barcelona és víctima d’un doble mal: els Comuns i els independentistes. Asseguren que “a dia d’avui, la lluita de classes i l’essència revolucionària del socialisme segueix ben vigent a Barcelona, malgrat tot el retrocés que ha suposat per als treballadors la cortina de fum del nacionalisme català i el progressisme populista de l'”esquerra” dòcil al servei del sistema. La Ciutat Comtal històricament sempre havia estat un referent del moviment obrer organitzat i combatiu a Catalunya”.

Una de les marquesines de bus sabotejades

El PMLassegura que amb aquestes accions “vol fer una defensa de la revolució d’octubre, denunciant la criminalització que es fa actualment del Comunisme i les seues figures més representatives, apostant per aplegar el seu llegat i continuar la lluita dels treballadors per la
transformació i el progrés del país”.

L’Ajuntament de Barcelona ha confirmat al TOT Barcelona que ja ha retirat “un paell de marquesines, procedint com sempre que es detecta un element publicitari que no es correspon amb la contractació, i se substitueix novament pel preexistsent”.

Curiosament, un dels primers a reaccionar als cartells amb les fotografies de Lenin i Stalin ha estat el diputat i portaveu de VOX al Parlament, Joan Garriga: “Aparecidos en marquesinas de autobuses de Barcelona carteles pro-comunistas, la ideología más sangrienta de la historia, con más de 100 millones de asesinatos”. Pel que sembla, el diputat s’ha empassat el cartell com si fos una campanya de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa