Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’emotiu salvament d’uns ànecs atrapats per reunir-los amb la seva mare

Les històries amb final feliç sorgeixen en comptagotes, aquests dies, però encara n’hi ha. Avui han estat els Bombers de Barcelona els màxims protagonistes d’un salvament curiós: el d’una colla d’ànecs petits que s’havien quedat atrapats a l’embornal del clavegueram al carrer Pujalt, a Vallbona (Nou Barris). Després d’una bona estona de feina, han alliberat fins a nou aneguets. El súmum, però, ha arribat quan la petita família s’ha trobat amb que la mare els venia a buscar. Les imatges han estat capturades en vídeo pels mateixos Bombers, que veien com el grup d’ànecs se n’anava tot unit.

Tal com han explicat el cos d’emergències barceloní a Twitter, tot ha començat quan un veí ha sentit nyequejar a l’interior del clavegueram. Quan els bombers han arribat, han fet una ullada i s’ha disposat a fer les tasques necessàries per aconseguir-los rescatar. Per fer-ho, han hagut de retallar una pala de recollir per endinsar-la –ja que tota no hi cabia– i fer-la servir per pujar els ànecs a poc a poc.

Finalment, han complert l’objectiu i la família ha marxat en fila índia, un darrere de l’altre. Per la seva part, els veïns del voltant s’han sumat al seguiment del rescat i quan tot ha quedat solucionat, han resolt la història amb aplaudiments i crits de celebració des dels balcons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa