Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’emotiu salvament d’uns ànecs atrapats per reunir-los amb la seva mare
  • CA

Les històries amb final feliç sorgeixen en comptagotes, aquests dies, però encara n’hi ha. Avui han estat els Bombers de Barcelona els màxims protagonistes d’un salvament curiós: el d’una colla d’ànecs petits que s’havien quedat atrapats a l’embornal del clavegueram al carrer Pujalt, a Vallbona (Nou Barris). Després d’una bona estona de feina, han alliberat fins a nou aneguets. El súmum, però, ha arribat quan la petita família s’ha trobat amb que la mare els venia a buscar. Les imatges han estat capturades en vídeo pels mateixos Bombers, que veien com el grup d’ànecs se n’anava tot unit.

Tal com han explicat el cos d’emergències barceloní a Twitter, tot ha començat quan un veí ha sentit nyequejar a l’interior del clavegueram. Quan els bombers han arribat, han fet una ullada i s’ha disposat a fer les tasques necessàries per aconseguir-los rescatar. Per fer-ho, han hagut de retallar una pala de recollir per endinsar-la –ja que tota no hi cabia– i fer-la servir per pujar els ànecs a poc a poc.

Finalment, han complert l’objectiu i la família ha marxat en fila índia, un darrere de l’altre. Per la seva part, els veïns del voltant s’han sumat al seguiment del rescat i quan tot ha quedat solucionat, han resolt la història amb aplaudiments i crits de celebració des dels balcons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa