Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’aventura viral d’un barceloní en caure-li un Airpod a la claveguera
  • CA

Recuperar un objecte petit del fons d’un embornal del clavegueram és complicat. I, si s’explica amb gràcia, pot convertir-se en tota una aventura compartida. És el cas d’un jove barceloní, Edu Boada, que aquest dimarts a la tarda ha relatat a temps real a Twitter la seva particular odissea en caure-li un Airpod –uns cars auriculars sense fil d’Apple– pels forats d’un embornal.

El relat del noi durant una hora i mitja ha generat tota mena de reaccions a la xarxa social, des de respostes solidàries i consells fruit d’experiències similars fins i comentaris irònics. Boada ha intentat recuperar ell mateix el petit auricular, primer amb el carregador imantat i després amb una branca i un clip. Finalment ha rebut la recomanació definitiva: demanar ajuda a l’empresa municipal que gestiona el clavegueram.

En efecte, Barcelona disposa d’un servei especialitzat en recuperació d’objectes caiguts al clavegueram. Cal trucar al 900 226 266 de dilluns a divendres o bé, qui no coneix el número, es pot trucar al 010 per demanar-lo. Com ha mostrat amb fotografies del seu rellotge, va tenir sort i l’equip municipal va complir amb el temps d’espera que li havien promès per telèfon: en 15 minuts els tenia al lloc recuperant l’Airpod.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa