Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament impulsa ajudes de fins a 20.000 euros a projectes contra la crisi climàtica

L’Ajuntament de Barcelona concedirà ajudes de fins a 20.000 euros a projectes que promoguin “la lluita contra la crisi climàtica” i els objectius de la Declaració d’Emergència Climàtica i el Pla Clima, mitjançant la segona convocatòria del programa municipal Subvencions per al Clima.

Les entitats que desitgin concórrer hauran de fer-ho en grups de tres ens jurídics com a mínim, i podran optar a una subvenció de fins al 80% del cost del projecte, ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge. Els projectes “hauran de desenvolupar-se en un màxim de 12 mesos” i presentar-se exclusivament de manera telemàtica en el portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Valoració

Per valorar les propostes es tindrà en compte el nombre d’integrants de l’agrupació, els objectius, la gestió i organització del projecte. També es valorarà l’estratègia d’ambientalització associada, la comunicació prevista i la contribució al marc de treball que marca la Declaració d’Emergència Climàtica i el Pla Clima.

La primera convocatòria, que es va fer l’any 2018, va permetre desenvolupar fins a 11 projectes col·lectius en diferents àmbits com la mobilitat sostenible, la gestió de residus i l’economia circular, el foment del verd i la millora energètica i lluita contra la pobresa energètica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa