La víctima de la punyalada del Carmel és un taxista que defensava la seva filla

Tito Álvarez el visita a l'UCI de l'hospital i assegura que 8 o 9 nois el van encerclar i un li va clavar un ganivet que li va tocar un pulmó

L’home apunyalat aquest dissabte a la matinada al carrer Beatriu, on se celebrava la festa major del barril del Carnel de Barcelona, és un taxista que va acudir al lloc dels fets perquè la seva filla li va demanar auxili, segons ha revelat avui Tito Álvarez, el líder sindical dels taxistes de l’associació Élite.

Segons el seu relat, el taxista estava treballant divendres a la nit quan, ja de matinada, li va trucar la seva filla de 15 anys, que era a la festa major del barri i tenia problemes perquè una colla de nois d’entre 17 i 18 anys l’estaven assetjant.

Quan hi va arribar, “uns 8 o 9 nois el van envoltar i un d’ells li va clavar un ganivet d’uns quinze centímetres de fulla”, assegura Ávarez, que avui ha visitat el company ferit a l’UCI de l’hospital on està ingressat.

“Per sort està fora de perill i conscient, i he pogut parlar amb ell. Es veu que el ganivet va passar pel costat de la columna vertebral i li va tocar una mica un pulmó”, ha afegit en un missatge a la premsa enviat per Whatsapp.

Aquesta setmana, els taxistes es plantegen convocar una assemblea o una reunió per abordar el tema de la inseguretat a Barcelona.

Més informació

Nou comentari