Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Urbana posa més de 100 multes en una festa il·legal a Horta
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat un pis d’Horta-Guinardó on una vintena de joves hi feia una festa il·legal sense respectar les restriccions per la pandèmia. La policia local ha tramitat 107 denúncies per diversos incompliments de les mesures higièniques i per possessió de substàncies estupefaents.

Les festes clandestines són cada vegada més habituals. Fa una setmana un operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana va permetre una macrofesta clandestina que es feia en una casa del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. La policia catalana va rebre una trucada a la comissaria d’un veí alertat pel soroll cap a les 22.00 i es van mobilitzar patrulles dels cossos de seguretat.

A la festa hi van trobar 45 persones, que van ser denunciades per incomplir les restriccions imposades per contenir la Covid-19. A més, 30 dels assistents també van ser sancionats per incomplir el toc de queda, 11 per no dur mascareta i quatre per consumir begudes alcohòliques. En les últimes setmanes s’han multiplicat les festes clandestines. 

Fa un parell de setmanes la Guàrdia Urbana va dispersar una altra festa multitudinària al Teatre Grec de Montjuïc on s’hi havien colat fins a 140 persones per fer un concert i un botellon. El dia anterior els Mossos ja havien detectat dues festes més en habitacions d’un hotel

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a febrer 18, 2021 | 15:57
    FRAN BCN febrer 18, 2021 | 15:57
    Fart de joves egoistes. Quan a un pis entren a viure joves ja tremolo, festa permanent i no els diguis res....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa