La Guàrdia Urbana investiga la mort del lladre que un agent va fer caure de la bicicleta

Fonts municipals matisen que és el tràmit habitual per col·laborar amb tot el que requereixi la investigació

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert un expedient d’informació reservada arran de la mort de l’home que va caure de la bicicleta després que un agent fora de servei l’intentés aturar quan acabava de cometre un presumpte furt a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a prop de la Ciutat de la Justícia.

Fonts municipals han explicat que la Guàrdia Urbana ha obert de forma proactiva l’expedient sobre els fets per col·laborar amb tot el que requereixi la investigació, a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Les mateixes fonts indiquen que és el tràmit habitual en aquests casos.

L’incident va tenir lloc a l’entorn de la benzinera Petrocat de la Gran Via. Un individu en bicicleta va passar pel costat d’una noia i li va prendre una bossa negra. La víctima del furt es va queixar i va començar a perseguir-lo quan, de cop, un agent de la Guàrdia Urbana que passava pel lloc va reaccionar empentant el fugitiu. El lladre va caure a terra i ja no va aixecar-se més. La caiguda li va comportar l’hospitalització, el coma durant dos dies i, finalment, la mort, segons va avançar el TOT Barcelona.

Comentaris

  fat boy 09/08/2021 3:27 pm
  A la noia que va patir el robatori, en canvi, que li donin morcilla malaguenya. Potser hi duia a la bossa el jornal despres d'haver-se trencat les banyes treballant pero s'ha de planyer el lladre, pobret, que era un victima de la societat.
  Dani_Andreuenc 09/08/2021 6:35 pm
  Un lladre menys. L' agent es un heroi.
  Pau 09/08/2021 7:00 pm
  Segurament el lladre que anava en bicicleta no hauria de portar el casc i això va ser determinant en la seva mort, tot aclarit.
  Un menys 09/08/2021 10:26 pm
  U

Nou comentari