Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Residència Bon Pastor de MútuaTerrassa, premi Sant Andreu 2020
  • CA

La Residència i Centre de dia Bon Pastor, de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, ha rebut el guardó Premi Sant Andreu 2020 en la categoria de distinció personal, dedicada als professionals dels centres d’Atenció Primària i de les residències del Districte de Sant Andreu en reconeixement a la seva tasca “incessant i compromesa” en l’actual context de pandèmia.

El districte de Sant Andreu volia dur a terme una entrega formal del premi coincidint amb la Festa Major del barri, a principis del passat mes de desembre, però la pandèmia ha obligat a optar per una entrega simbòlica aquest matí davant del centre. La regidora del districte, Lucía Martín, ha entregat el premi a una de les treballadores de la residència, acompanyada per la directora, Elena Rich, i per una representació de l’equip de professionals del centre.

Nascuda al 1991, la Fundació Vallparadís està especialitzada en l’atenció a persones amb dependència i se centra en quatre vessants: gent gran, persones amb discapacitat intel·lectual, salut mental i activitat sociosanitària. La seva trajectòria s’inicià amb la gestió de les residències públiques de la Generalitat de Catalunya i actualment ja són més d’una vintena els centres que gestiona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa