Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La professora morta a Costa d’Ivori tindrà un funeral íntim a la basílica de Santa Maria del Mar
  • CA

El cos de Teresa Cardona, la professora i monitora de Barcelona que va morir dissabte en un accident d’autobús a Costa d’Ivori, serà repatriat aquest dimarts a la nit i es preveu que arribi aquest dimecres al migdia o a la tarda, en un vol des de Abidjan, segons ha explicat la portaveu del Col·legi Major Bonaigua, Ció Patxot. També està previst que el funeral sigui el dijous a la basílica de Santa Maria del Mar. La família ha demanat que la cerimònia sigui íntima, sense presència de premsa ni autoritats.

Un primer grup de 24 joves accidentats ha arribat aquest dimarts al migdia. Els responsables de l’escola han confirmat que la resta de la comitiva, que està formada per 30 persones, es preveu que rebi l’alta aviat i que tornin “en els propers dies”. 

A Abidjan es va celebrar aquest dilluns una missa funeral per Cardona al centre cultural Marahoué, acte al qual va assistir població de la zona, i aquest dimarts estava prevista la cerimònia tradicional de comiat anomenada levée du corps.

La víctima, de 43 anys, era sotsdirectora del col·legi Canigó de Barcelona, ​​al qual estava vinculada des de feia molts anys.

L’accident va ser per la punxada d’un pneumàtic d’un dels dos minibusos en què viatjava amb un grup de 30 estudiants, i va afectar les 13 persones que viatjaven al vehicle, entre les hi havia Cardona i 12 persones més, la majoria estudiants de l’escola, 10 de les quals van resultar ferides.

Més notícies
Les estudiants barcelonines ferides a Costa d’Ivori estan fora de perill
Notícia: Les estudiants barcelonines ferides a Costa d’Ivori estan fora de perill
Comparteix
Una representant de l'Opus Dei al país africà assegura que les joves "han sortit de perill" i que tornaran a Barcelona tan aviat com es pugui
Col·legi Canigó, al barri de la Bonanova / Google Street View
Mor una professora de Barcelona en un accident a Costa d’Ivori durant un viatge solidari
Notícia: Mor una professora de Barcelona en un accident a Costa d’Ivori durant un viatge solidari
Comparteix
La subdirectora del Col·legi Canigó viatjava amb estudiants de Batxillerat i universitàries, 10 de les quals han resultat ferides lleus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa