Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La popular àrea de jocs de Glòries, tancada per reparar-ne el paviment

Els veïns més joves de les Glòries han de prescindir durant unes setmanes de la gran àrea de jocs infantils que hi ha al costat de la Gran Clariana, un espai tan popular que ha arribat a haver-se de tancar per aglomeracions. Un cadenat impedeix accedir-hi i un cartell informa que romandrà tancat dues setmanes, des del 23 de novembre fins al pont de la Immaculada per “treballs de millora al paviment de cautxú”.

Fonts municipals indiquen que es tracta d’una “reparació ordinària”: “S’hi fan revisions i van detectar que calia fer-ho”. El consistori revisa periòdicament el miler d’àrees de joc infantil que hi ha a Barcelona “per mantenir-los en bon estat”, afegeixen.

Àrea de jocs infantils de Glòries / MMP
Àrea de jocs infantils de Glòries / MMP

A banda, l’Ajuntament té en marxa un pla per crear nous espais singulars de joc, com el que s’ha estrenat aquesta tardor a l’avinguda Meridiana, a pocs metres de la plaça de les Glòries, que incorpora llits elàstics per saltar i sorrals elevats i per tant més nets. L’assignatura pendent, però, continua sent l’accessibilitat real dels jocs perquè siguin inclusius i aptes per a qualsevol infant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa