Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Montañesa es queixa perquè s’airegin imatges d’aficionats descontents
  • CA

L’equip de la Montañesa ha enviat una carta de protesta a Betevé després que el mitjà barceloní publiqués un vídeo on es podia veure els aficionats del club increpar els jugadors després d’un partit contra el Manresa al Municipal de Nou Barris. A la carta, l’entitat retreu al mitjà que publiqués les imatges i els avisen que no poden “consentir que es taqui la imatge” del club.

Al vídeo es veu com un grup de cinc aficionats del grup d’animació de la Montañesa –conegut com els Irreductibles– escridassen els jugadors perquè consideren que no han fet un bon partit. “¡Estamos hasta los huevos!”, “¡Alcaraz, dimisión!” o “¡Perros!” són alguns dels crits que es poden sentir al vídeo després de la derrota per 1-2 contra l’equip del Bages.

Amenaces a ‘Betevé’

“La nostra entitat ha estat sempre al costat de Betevé, col·laborant i posant facilitats per fer més fàcil la seva feina […], però no podem consentir que es taqui la imatge del nostre club i la nostra afició de la manera que està succeint des d’ahir”, diu la carta, on també amenaça de “prendre mesures” perquè es consideren perjudicats.

“Els professionals ha de ser imparcials i intentar fer la seva feina sense perjudicar ningú”, insisteixen a la missiva. Per la seva banda, els Irreductibles s’han disculpat pels insults, però han assegurat que han sigut “pacients durant molts anys” i que van “perdre els nervis” perquè estan cansats de la mala imatge que el club deixa sobre els terrenys de joc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa