Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La jutgessa deixa en llibertat l’impulsor de Casa Cadis acusat d’abusos sexuals
  • CA

La jutgessa del jutjat d’instrucció 28 de Barcelona ha deixat en llibertat l’activista Lagarder Danciu, després que aquesta setmana un jove de 19 anys que convivia amb ell a un alberg autogestionat per a sensesostre el denunciés per abusos sexuals. Com a mesura de prevenció, però, la magistrada ha imposat una ordre d’allunyament de 500 metres de l’acusat respecte al denunciant.

L’impulsor del projecte okupa a la Casa Cadis ha reconegut el vincle amb el noi des del primer moment, però assegura que era fruït d’una relació sentimental amb ple consentiment. Durant la declaració davant al jutjat, de fet, Danciu s’ha limitat a refermar la seva declaració policial, on es detalla la seva versió de la història entre ell i el jove.

El jove, per la seva part, va decidir-se a presentar la denúncia perquè sentia que la relació que havia mantingut amb Danciu havia estat forçada per la por que li generava el líder del projecte per a sensesostre.

Després que ahir Lagarder Danciu es presentés voluntàriament a una comissaria dels Mossos i d’haver quedat en llibertat per ordre de la jutgessa, ara només falta esperar el judici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa