Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana comissa 625 plantes de marihuana en un local
  • CA

La Guàrdia Urbana ha comissat 625 plantes de marihuana que s’estaven cultivant en un local del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, al districte de Sant Martí. Agents de tres unitats de la policia barcelonina van dur a terme aquest dimarts una operació conjunta que es va saldar amb tres persones detingudes per un delicte contra la salut públic i de frau de fluid elèctric.

La investigació policial va començar arrel de les denúncies d’alguns veïns, que es queixaven del soroll que feien els extractors i de la forta olor a marihuana que feia tot l’immoble on estava situat el local clausurat. Els investigadors van comprovar que la instal·lació elèctrica estava manipulada per evitar aixecar sospites per l’elevat consum que tenen aquests plantacions interiors.

Segons la Guàrdia Urbana, el frau elèctric era tan important –de més de 106 amperes de potència–, que el local registrava un consum “molt superior al que tindrien tots els pisos de l’edifici junts”, una situació que, a més, comportava un perill important de sobrecàrrega de la instal·lació elèctrica, amb el conseqüent risc d’incendi. A més de les plantes, es van comissar 12,5 quilos de marihuana i una bàscula de precisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa