Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘La Ciutat dels Somnis’, on els nens es preparen per ser grans
  • CA

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà del 27 al 31 de desembre la segona edició de La Ciutat dels Somnis, una ciutat imaginària perquè els més petits descobreixin què els agradaria ser de grans. Aquest saló, que l’any passat va prendre el relleu del Festival de la Infància i que aquest any durarà un dia més, proposa múltiples activitats lúdiques, esportives i culturals per a nens i nenes de 4 a 12 anys al costat dels seus acompanyants.

Les propostes, basades a explorar el món de les professions, passen per jugar a ser bomber, veterinari, futbolista, metge, professor, tècnic de laboratori, missatger, arquitecte, cambrer, periodista i fins a més d’un centenar d’oficis cada dia. L’esdeveniment recrearà diversos espais, indústries, comerços i equipaments urbans: des d’un aeroport a un hospital, passant per l’escola, el parc, el pavelló esportiu, un hotel, la plaça, el mercat, el taller mecànic, un laboratori o l’Ajuntament.

En aquests àmbits es desenvoluparan les diferents activitats adaptades per a diferents franges d’edat i en què estaran representades les diferents professions. Hi haurà experimentació, acció, esport, tallers, manualitats, joc simbòlic, gimcanes familiars, a més de música, espectacles i animació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa